Over ons

Over Raymond Letteboer

Mijn naam is Raymond Letteboer. Ik ben internationaal tweespanmenner. Naast het trainen van mijn eigen wedstrijdpaarden leid ik ook jonge paarden op, om eventueel straks het stokje over te kunnen nemen.

Op mijn 12e ben ik begonnen met mennen met de paarden van mijn vader. Met de door hem zelf gefokte bonte Olaf en Ed ben ik begonnen met het rijden van wedstrijden. Met hen heb ik ook de overstap gemaakt naar de internationale wedstrijden. Inmiddels rij ik al zo’n 20 jaar internationale wedstrijden en ben ik opgenomen in het B-kader van de KNHS.

Omdat ik het, naast de wedstrijdsport en het opleiden van mijn eigen paarden, leuk vind om anderen hierin te begeleiden ben ik hier bedrijfsmatig mee bezig gegaan. Ik geef daarom menlessen en heb ook altijd een aantal boxen beschikbaar zodat er paarden of pony’s opgeleid kunnen worden om voor de koets te leren lopen. Dit doe ik samen met mijn partner Nathalie Janssen.

Mijn dochters Lotte en Fleur rijden inmiddels ook pony en mennen ook. Een echte paardenfamilie dus!Onze wedstrijdpaarden

Charlie

Charlie is onze “grote” donkerbruine ruin, geboren in 2007. Zijn afstamming is Vivaldi x Kaiserstern. Charlie wordt ingezet in de dressuur. Het WK in Kronenberg wordt al zijn 3e WK, hij nam in wisselende spannen ook deel aan de WK’s in 2015 en 2019. Hij heeft al veel jonge paarden naast zich opgeleid.

Guus GS

Guus GS is ook een bruine ruin en ons eigen fokproduct. Guus is geboren in 2011 en zijn afstamming is Sandreo x Balzflug. Guus is onze allrounder en wordt ingezet in alle drie de onderdelen. Naast menpaard is hij ook onder het zadel geklasseerd in het ZZ-zwaar dressuur.

Viandor

Viandor staat beter bekend als “Harrie”. Hij is onze marathonspecialist, maar wordt sinds 2 jaar ook ingezet in de vaardigheid. Harrie is geboren in 2002 en stamt af van Koss x Goudsmid. Met zijn 19 jaar is hij nog spijkerhard en bloedfanatiek.


Onze sponsoren

Zonder onze sponsoren zouden we niet staan waar we nu zijn. Zij maken het voor ons mogelijk om te presteren op internationaal niveau en ondersteunen ons ieder op hun eigen manier. Elk zijn ze specialist in hun eigen vak en ze ondersteunen ons dan ook vanuit hun eigen vakgebied. Neem eens een kijkje op hun pagina’s!

RJ Safety & Security

Beveiligings- en veiligheidsdiensten voor zowel particulieren als organisaties.

https://www.rjsafety-security.nl

De Lemerij

Specialist op het gebied van koetsen en tuigen. Verkopen daarnaast trailers, menbenodigdheden en ruitersportartikelen.

http://www.delemerij.nl

Horsefriend Products

Verkopen én bouwen alles op het gebied van stalling en omheining. Maar ook hebben ze volop producten voor de gezondheid en verzorging van uw paard.

http://www.horsefriend.nl

Torsy Bridles

Ontwikkelen en verkopen ergonomische rij- en menhoofdstellen. Deze hoofdstellen zijn zoveel mogelijk vrij van druk en geheel naar eigen smaak samen te stellen. Wij zijn verkoop en paspunt van deze hoofdstellen. https://www.torsybridles.com

Sponsor worden?

Op topniveau meedoen in de mensport is niet mogelijk zonder de hulp van sponsoren. De kosten voor deelname aan wedstrijden zijn hoog en het prijzengeld blijft daar ver bij achter. Door een bijdrage, financieel of in materialen, kunnen we blijven werken aan onze prestaties in de top van de mensport.

Heeft u interesse in sponsoring? Letteboer mensport biedt u de mogelijkheid om internationaal naamsbekendheid te genereren. Neem contact op voor de mogelijkheden!

%d bloggers liken dit: