Sponsoring

Sponsoring

Het mennen op internationaal topniveau is een kostbare aangelegenheid. Zonder onze sponsoren zouden we niet staan waar we nu zijn. Zij maken het voor ons mogelijk om te presteren op de grote internationale kampioenschappen en ondersteunen ons ieder op hun eigen manier. Dit kan zijn middels een financiële bijdrage, maar ook een bijdrage in materialen of diensten. Elk zijn ze specialist in hun eigen vak en ze ondersteunen hun eigen vakgebied. Neem eens een kijkje op hun pagina’s!

RJ Safety & Security

Beveiligings- en veiligheidsdiensten voor zowel particulieren als organisaties.

www.rjsafety-security.nl

De Lemerij

Specialist op het gebied van koetsen en tuigen. Verkopen daarnaast trailers, menbenodigdheden en ruitersportartikelen. 

http://www.delemerij.nl

Horsefriend Products

Verkopen én bouwen alles op het gebied van stalling en omheining. Maar ook hebben ze volop producten voor de gezondheid en verzorging van uw paard.

http://www.horsefriend.nl

Torsy Bridles

Ontwikkelen en verkopen ergonomische rij- en menhoofdstellen. Deze hoofdstellen zijn zoveel mogelijk vrij van druk en geheel naar eigen smaak samen te stellen. Wij zijn verkoop en paspunt van deze hoofdstellen. https://www.torsybridles.com

Sponsor worden?

Op topniveau meedoen in de mensport is niet mogelijk zonder de hulp van sponsoren. De kosten voor deelname aan wedstrijden zijn hoog en het prijzengeld blijft daar ver bij achter. Door een bijdrage, financieel, in materialen of diensten, kunnen we blijven werken aan onze prestaties in de top van de mensport. 

Heeft u interesse in sponsoring? Letteboer mensport biedt u de mogelijkheid om regionaal én internationaal naamsbekendheid te genereren, afhankelijk van uw wensen. Naast internationale wedstrijden is Raymond ook aanwezig op de nationale en regionale wedstrijden. Op onze thuislocatie worden trainingen gegeven aan menners uit geheel Oost-Nederland en de omliggende Duitse grensregio’s. Onze social media kanalen worden voornamelijk gevolgd door mensen uit Twente, maar ook hebben we volgers uit heel Nederland, Duitsland, andere Europese landen en de VS. Hierdoor kunnen we voor ieder bedrijf een passend aanbod samenstellen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Club van 100

Naast de sponsormogelijkheid voor bedrijven bieden we ook particulieren de mogelijkheid om ons te ondersteunen. Liefhebbers van de mensport kunnen Raymond en zijn team ondersteunen door lid te worden van de “Club van 100”. Een lidmaatschap voor de club van 100 kost u per jaar € 99,00, dit wordt eens per jaar gefactureerd en is jaarlijks opzegbaar. Bij dit bedrag inbegrepen zit als bedankje een uitnodiging voor onze open dag voor u en uw gezinsleden, waarbij u onder het genot van een hapje en drankje alles komt te weten over Raymond en zijn team. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden middels onze nieuwsbrief.

De opbrengst van de Club van 100 wordt gebruikt voor alles rondom de menwedstrijden:

  • Inschrijfgeld wedstrijden
  • Vervoerskosten van en naar de wedstrijden
  • Fit houden van de wedstrijdpaarden (denk hierbij aan de kosten voor een dierenarts, tandarts, osteopaat, hoefsmid, bloedonderzoek)
  • Kosten voor extra trainingen naast de kadertrainingen van de KNHS
  • Aanschaf en reparatie van koetsen en andere materialen voor de wedstrijden.

Wanneer u lid wilt worden van de Club van 100 kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw lidmaatschap per e-mail.

%d bloggers liken dit: